bartass. Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Cześć, Czy ma ktoś z Was jakiś 'patent' na własnoręczne wykonanie jakiegos porządnego stojaka na aerograf? Wyhaczyłem gdzieś w temacie reggy'ego, ze zrobił kiedyś z pozostałości po ramkach. Reggy zdaje to egzamin? Ktoś n forum używał też imadła. A może macie jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Tremac, Kurczę! Ale patent. Że też na to nie wpadłem. Czy mogę uzyskać prawa licencyjne? Pliiiiiis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menago Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Z śruby z uchwytem, dwóch nakrętek i podkładek oraz kawałka druta wyszło mi coś takiego Może tylko dognę jeszcze raz sam uchwyt żeby aero leżał pod kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Menago, lepiej napisz jak dorobiłęś taki zbiornik do aero, bo mój 2ml to już mnie trochę wnerwia. Czyżby od jakieś mega strzykawki ? PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Tremac, Kurczę! Ale patent. Że też na to nie wpadłem.Czy mogę uzyskać prawa licencyjne? Pliiiiiis. W sumie to od Ciebie wziolem pomysl na zrobienie tego czegos bo kiedys juz chyba to pokazywales Imadlo mi sie niesprrawdzilo bo obie rece zajmowalo dlatego tekiego szpeja wykombinowalem w 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menago Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Menago, lepiej napisz jak dorobiłęś taki zbiornik do aero, bo mój 2ml to już mnie trochę wnerwia. Czyżby od jakieś mega strzykawki ?PZdr Strzykawka 20ml obcięta przy 10ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 W sumie to od Ciebie wziolem pomysl na zrobienie tego czegos bo kiedys juz chyba to pokazywales To nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 A ja mowie ze u Ciebie to widzialem nawet znalazlem gdzie tylko nie wiem jak pokazac ale zagladnij do swojego warsztatu z M113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Moje dzisiejsze rozwiązanie problemu. Pewnie nic odkrywczego ale skuteczne [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi