wojtek Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Model K.T. z Dragona. Dodatki to trochę blaszek , np zapinki do narzędzi, grile itp, aluminiowa lufa , zimmerit żywiczny. Gąski to Friule , zawieszenie przerobione na ruchome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Co tu dużo mówić? Jest wspaniały! Bardzo mi się podoba! W szkolnej skali ocen bez wahania stawiam 6! Toż to prawdziwa uczta dla oka Każdy chciałby mieć takie cudo na półce! Pozdrawiam!, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Widzę, że mamy do oceny KINGA. No cóż. Pierwsza sprawa to ten zimerit, z który zrobiłeś z prawego boku poniżej brakującego błotnika(, bo ten na kingu jest firmy ATAK i jest spoko. Mnie się bardziej podobają robione ręcznie, ale to kwestia gustu),wygląda KOSZMARNIE .Druga to, jeśli dałeś frulidy to na wierzę też mogłeś położyć chyba, że ci zabrakło bo dałeś plastikową gąskę(z prawej strony pierwsza od góry) .Proponuję ją wywalić i zostawić puste miejsce . Jakoś ciągle oszczędzasz Wojtku na fototrawionkach (te zaczepy to pewno z zestawu? znaczy się zbyt plastikowe ) , i to jest widoczne na modelu szkoda bo tak bardzo ładnie się prezentuje. Tak poza tym to jest fajny no może jeszcze trochę bym dał lekki filtr. Tak na marginesie widziałem już lepsze Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Mnie się bardziej podobają robione ręcznie, ale to kwestia gustu) No tak... w końcy Ty zawsze sam robisz... 500 godzin. Model bardzo mi sie podoba, jedyne zastrzeżenia do anteny- chyba ciutke za gruba?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2006 Antena jest z włosia od szczotki . Możliwe, że zbyt gruba, ale nie chce mi się jej wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Osz kurna zaczynają mi się podobać "gąsienicowce". Obiecałem sobie, że polpełnie kiedyś jakiś czołg i chyba to nastąpi. Już raz nawet oglądałem w sklepie Merkave II ale jakos zabrakło fantazji Jak dla mnie laika w tym dziale model super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Możliwe, że zbyt gruba, ale nie chce mi się jej wymieniać. Pociesz się, że mi jak antena odpadła, tak ją gdzieś posiałem a nie chce mi sie nowych robić Może dziś sie wezmę za to, w końcu mam chwilke czasu btw. wydaje mi sie czy pare narzędzi krzywawo troszke?? :> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Mam pytanko .To jest jakiś Twój stary model czy niedawno wykonany bo jakichś postępów u Ciebie nie widzę .Jest taki sam jak wszystkie Twoje modele. Jeśteś wysokiej klasy modelarzem (dajesz rady ,nauczasz) więc nie powinieneś poprzestawać na tych samych technikach modelarskich. Jeszcze pytanko Zdobyłeś kiedyś gdzieś jakieś nagrody w konkursie modelarskim? ,bo ja cię nigdzie nigdy od lat nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2006 wydaje mi sie czy pare narzędzi krzywawo troszke?? Które ? Zresztą , trochę krzywo to też prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Które ? Zresztą , trochę krzywo to też prosto http://img222.imageshack.us/my.php?image=rewidokzobraz170smallrt1.jpg Na tym zdjątku widać, ale moze mi sie wydawać Kurcze ale modelik fajny, nie myślałeś o podstawce, coby ruchome zawieszenie wyeksponować?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2006 Podstawkę już ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 to zapodawaj foty!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2006 OK, jak zrobię fotki to znajdą się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Nie sądzę że pokazesz nam podstawkę. Ale to juz inna bajka.Ciekawe jak długo potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Bardzo fajnie wyszedł,podoba mi się,gratuluję... Artur ,uspokuj się bo mnie w...zdenerwujesz w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 No dobrze postaram się dobry smak zachować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi