Adrian440 Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Kokpit wyszedł cudnie będe miał co podpatrzyć przy A-10 bo mają ten sam ACES II Pozdrawiam i obserwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Witam.Jak postępy prac ? Dzięki Panu pracy i jej efektom zakupilem 16 Kinetica i zamierzam wzorować się za Pana przyzwoleniem na Pana pracy:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczekan Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Jak wykonałeś butle tlenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 30 Września 2010 Autor Share Napisano 30 Września 2010 Butle tlenowe zostały wykonane z wyciągnietej ramki wlewowej, prosta sprawa. Dla zainteresowanych, wkrótce kolejne aktualiazacje, model po odłożeniu wraca do łask i będzie kontunuowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Kokpit pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 A te blaszki Edka można nr katalogowy i czy kupiłeś je w Polsce bo nigdzie w sklepach i znaleźć nie mogę Confused Blaszki o które pytasz ED49461 lub EDFE461 sa do kupienia bez problemu w Martoli http://www.martola.com.pl/szukaj można zamówić sam kokpit, lub kokpit i inne dodatki. Ostatnio zamawialem nie mieli na stanie, ale sprowadzili 2 dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Kolega Sianko pyta o "misia" foteli, a więc wykonałem go z takiej jakby skórki, aksamitu nie wiem co to za materiał. Wyciełem to z opakowania po pierścionku żony (dokłądnie wyściółka pudełka), może nawet od zaręczynowgo Faktura po pomalowaniu jest właśnie jak "miś", do skali 1/48 , 1/32 pasuje idealnie. Planowałem papier ścierny, ale to kiepski pomysł ma zbyt równomierne ziarno i jest dość sztywny. Ja z braku opakowań po pierscionku popelnilem fotelik z papieru i tak to wyszło.(zapytam jeszcze o te napisy na fotelikach .Gdzie takie cos mozna ukraść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 15 Listopada 2010 Autor Share Napisano 15 Listopada 2010 Napisy na Acesie docinałem z zbędnych kalkomanii do modeli 1/72, dobierałem aby wygladąły podobnie. RH, jak juz wkleiłeś tutaj zdjęcie swojego Jastrzebia to popraw lepiej te fotele, a konkretnie odetnij czujniki ciśnienia, bo nasze efki mają czujniki rozkładane dopiero poczas katapultowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Napisy na Acesie docinałem z zbędnych kalkomanii do modeli 1/72, dobierałem aby wygladąły podobnie. RH, jak juz wkleiłeś tutaj zdjęcie swojego Jastrzebia to popraw lepiej te fotele, a konkretnie odetnij czujniki ciśnienia, bo nasze efki mają czujniki rozkładane dopiero poczas katapultowania. a w ktorym to miejscu sie znajduje Jak będe wiedzial to na pewno je "skrócę o glowę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 a w ktorym to miejscu sie znajduje te dwa odstajace na boki elementy od zaglówka fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 a w ktorym to miejscu sie znajduje te dwa odstajace na boki elementy od zaglówka fotela OK juz je tnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Te dwa elementy odstajace od zaglowka fotela..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi