tornado Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Radzę ci zapoznać sie z regulaminem i zamiast linku wstawić zdjęcia modelu, w przeciwnym wypadku temat może zostać skasowany. Cytat: 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Nie dopuszcza się stosowania linków w relacjach warsztatowych i galeriach. Wyjątkiem są linki używane w uzasadnionych przypadkach w dyskusjach prowadzące do wielkoformatowych zdjęć, które w przypadku umieszczenia bezpośrednio na forum w tagach nadmiernie obciążałyby wolniejsze połączenia internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 witaj dziwnie wygląda żaglowiec bez olinowania ale skoro... w sumie mój zamiar był taki by statek cieszył oko przy wejsciu do pokoju (...), a swoją funkcję sprawuje idealnie ;) to jak na taki zamiar nie ma co się rozpisywać i faktycznie w tym kontekście może wyglądać ok Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Czesc, Sam robie teraz Victory i wiem jaki to pain malowanie burt (linie), zdobien i innych detali. Powiem Ci ze staz w modelarstwie mam podobny do Ciebie i towj Vctory wyglada zaj......, jesli jak piszesz celem bylo zeby tak wygladal to Ci sie udalo w 100%. Jesli chodzi o odwzorowywanie oryginalu to pare elementow kolorystycznych sie nie do konca zgadza. Zanim zabralem sie za swojego pojechalem do Portsmouth i oblukalem dokalnie oryginal (nawet wypilem piwko na pokladzie:). Np te czerwone koncowki armat pokladowych ktore zrobiles to w oryginale czerwone zatyczki wlotow luf, okienka strzelnicze, zamkniete nie maja koloru jak linia burty tylko sa wszystkie czarne itd. Nie zrozum mnie zle - wyszedl Ci zajebiscie i jak go ladnie olinujesz to efekt przy wejsciu do pokoju bedzie jeszcze fajniejszy, ludzie beda sie chcieli cofac i wchodzi jeszcze raz Pozdro. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Sam model niezły ale leiej by było jakby było więcej szczegółów Pozdro kondibakugan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Jestem gdzies w polowie mojego Victory wiec jak skoncze zrobie jakas galerie i wstawie fotki, planuje skonczyc do konca kalendarzowego roku bo cale olinowanie bede wiazal a nie wklejal to plastikowe ktore jest w zestawie jak ktos jeszcze buduje Victory i che pogadac lub wymienic sie doswiadczeniami to zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Hmm, może Ci nie starczyć czasu na całe olinowanie, ja na mojej V wiązałem sznurki ponad cztery miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 wow, niezle, ja dalem sobie kolo 2 ale chyba za ambitnie i termin bedzie z niezlym poslizgiem - moge sie zapytac czym robiles ? szurkami z zestawu czy cos kombinowales z innym materialem ? I zakupilem nici Gutermann bo maja fajna konsystencje ze tak sie wyraze, nie mechaca sie i super wygladaja jak sie je czarna farbka pociagnie jak juz zawiazane. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Nie no, to lata temu już było, zwykłe czarne nici syntetyczne z pasmanterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 czyli nici cool, will do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi