Arek17 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 (edytowane) Witam. Chciałem dać wnętrze actrosa może sie komuś przyda. Jeżeli jest już coś takiego na forum to trudno. Oto zdjecia Pozd:Arek17 Edytowane 10 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Świetnie! zawsze są problemy z dokładnymi fotkami wnętrza. Takie małe pytanko znalazłeś w necie czy miałeś przyjemność samemu robić fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofG Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Arek można skopiowac fotki sobie na pulpit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Nie, nie można na pulpit, tylko do folderu Dla niezorientowanych napisz, że to Actros MP2 w nazwie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazmirz_pawlak Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 I to MPII MegaSpace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 Świetnie! zawsze są problemy z dokładnymi fotkami wnętrza. Takie małe pytanko znalazłeś w necie czy miałeś przyjemność samemu robić fotki? Robiłem je osobiście . Zrobiłem tylko wnetrze, ponieważ było ciemno i padało. KrzysztofG: Możesz skopiować na pulpit. Jak bedzie ładna pogoda za tydzień, to zrobie z zewnątrz zdjecia a cieżarówka jeszcze bedzie. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi