Dusty Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Mazda, mój drugi model został ukończony i chciałem pokazać co z tego wyszło. Nie wszystko poszło po mojej myśli i na pewno znajdą się krytyczne komentarze, nie mniej jednak nie zrażam się i nadal będę "walczył" z plastikowymi cywilami ;o) , myslę, że z kolejnymi modelami rozwinę swój "warsztat" i będzie już tylko lepiej. Niestety prawa wycieraczka odstaje od szyby, jej krzywizna nie odpowiada krzywiznie szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Witam Ogólnie modelik sprawia dobre wrażenie, szczególnie lakier. Natomiast na tylnej szybie wyszedł Ci chyba klej no i uszczelki takie poszarpane... Mogłeś użyc taśmy maskującej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Ogólne wrażenie dobre Uszczelka na tylnej szybie fatalnie wyszła. Polerka jak na drugi model to wyszła Ci dobrze Wycieraczka... krzywizna przy elemencie z tworzywa nie jest aż takim problemem... można na ciepło (po chwili w gorącej wodzie) wyperswadować jej jaką ma mieć krzywiznę... Pozdrawiam i czekam na kolejne modele w galerii Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekk Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Wycieraczka... krzywizna przy elemencie z tworzywa nie jest aż takim problemem... można na ciepło (po chwili w gorącej wodzie) wyperswadować jej jaką ma mieć krzywiznę... Smile Albo zamontować ją właściwie na tylnej szybie ;) U siebie w modelu też dziwiłem się jak Tamiya mogłą tak źle dopasować wycieraczki po czym zorientowałem się, że to ja zamieniłem prawą z tylną... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi