Tomek Hejmo Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Taki tam sobie, działa brakuje. Mnie się nie podobają odpryski, a błoto to pierwsza próba. Można bić Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 No to ja pierwszy.Bardzo fajny modelik w słusznej skali.Szczególnie podobają mi się zacieki i odpryski.Podwozie rzecz gustu ja nie lubię takich upapranych butów.Pozdrawiam ziomala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Odpryski rzeczywiście trochę bez ładu i składu i może minimalnie za duże. Ale sposób ich wykonania przemawia do mnie jak najbardziej. Te "rykoszetowe" zwłaszcza, tylko ich ułożenie może jest ciut za regularne. Reszta malowania super, szczególnie zacieki i cieniowanie. Nad błotem to można popracować jeszcze przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Ja się linczu spodziewałem a tu... Model jest w domu, a ja w akademiku, więc oleje powinny przeschnąć dobrze do końca tygodnia. Jak wrócę, to dokleję działo i poprawię biedronkę z uwzględnieniem odprysków. No i antena została do wklejenia. Z błotem coś popracuję, jednak nie obiecuję, że będzie lepiej niż jest Następny będzie Tygrys Królewski z Dragona, mam zamiar w weekend zrobić bazę aerkiem. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 Ostatnie fotki przed galerią, zostało trochę bzdetów do domalowania i doklejenia. Comments welcome ;-) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Zapraszam do galerii Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi