Tomek Hejmo Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Taki tam sobie, działa brakuje. Mnie się nie podobają odpryski, a błoto to pierwsza próba. Można bić Tomek Cytuj
yar75 Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 No to ja pierwszy.Bardzo fajny modelik w słusznej skali.Szczególnie podobają mi się zacieki i odpryski.Podwozie rzecz gustu ja nie lubię takich upapranych butów.Pozdrawiam ziomala. Cytuj
Panzer4 Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Odpryski rzeczywiście trochę bez ładu i składu i może minimalnie za duże. Ale sposób ich wykonania przemawia do mnie jak najbardziej. Te "rykoszetowe" zwłaszcza, tylko ich ułożenie może jest ciut za regularne. Reszta malowania super, szczególnie zacieki i cieniowanie. Nad błotem to można popracować jeszcze przecież Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 12 Października 2009 Autor Napisano 12 Października 2009 Ja się linczu spodziewałem a tu... Model jest w domu, a ja w akademiku, więc oleje powinny przeschnąć dobrze do końca tygodnia. Jak wrócę, to dokleję działo i poprawię biedronkę z uwzględnieniem odprysków. No i antena została do wklejenia. Z błotem coś popracuję, jednak nie obiecuję, że będzie lepiej niż jest Następny będzie Tygrys Królewski z Dragona, mam zamiar w weekend zrobić bazę aerkiem. Tomek Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 30 Października 2009 Autor Napisano 30 Października 2009 Ostatnie fotki przed galerią, zostało trochę bzdetów do domalowania i doklejenia. Comments welcome ;-) Tomek Cytuj
Tomek Hejmo Napisano 14 Listopada 2009 Autor Napisano 14 Listopada 2009 Zapraszam do galerii Tomek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi