SAGITARIUS Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 (edytowane) Witam. Chciałbym wpisać się na listę uczestników III Zimowego Konkursu Modelwork. Model, który chcę popełnić w ramach konkursu to P-38 F/G/H Lighting, japońskiej firmy Hasegawa w jedynej słusznej skali 1/48 O modelu nie będę się rozpisywał. Standardowa Hasegawa z delikatnymi wklęsłymi liniami podziału. Czy model jest poprawny wymiarowo tego nie wiem, nie sprawdzałem. Model wykonam z pudła, jedynymi dodatkami będą pasy pilota, przewody hamulcowe podwozia plus jakieś drobiazgi. Oznaczenia na modelu będę malował przy pomocy masek firmy MONTEX. Prace nad modelem zacznę niebawem. Pozdrawiam Krystian. Edytowane 12 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 In-box zamieszczamy na forum... nie link... proszę postępować w zgodzie z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Cześć. Jasna sprawa, postaram się w ciągu kilku dni zrobić In-Box zestawu. Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Piękna maszynka! Życzę powodzenia w budowie! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2009 Witam. Sporo wody upłynęło. Dzisiaj mam trochę czasu, podłubałem kokpit. Póki co, pomalowany i złoszowany. Czekam aż łosz wyschnie i zaczynam matowić, po czym przyjdzie czas na suchy pędzel. Pasy na fotelu pilota to kolorowe blachy Eduard`a. Myślę, że jeszcze dzisiaj będzie niewielka kontynuacja. Pozdrawiam Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Dawaj Krystek, dawaj, siadam w pierwszym rzędzie i obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 In-boxa nadal nie ma Chyba zapomniałeś. popraw to bo Cię władza dorwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2009 Hej. A już myślałem, że zapomnieliście o In-Boksie ... bleeeeeee Proszę, oto on, niestety już zaczętego modelu. Pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Z ciekawością będę tu zaglądać ponieważ buduje ten sam model tylko w wersji J . Pozdrawiam i Życzę powodzenia w budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2009 Z ciekawością będę tu zaglądać ponieważ buduje ten sam model tylko w wersji J . Pozdrawiam i Życzę powodzenia w budowie . Trzymam za Ciebie kciuki, tym bardziej, że na początku chciałem zbudować wersję J. Niestety w magazynku znalazłem tylko ten model, kupować nowego nie chciałem, więc buduję to co widać. Pozdrawiam Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Zrób porządne testy obciążenia przodu bo model ostro ciąży na ogon i te ciężarki mogą nie stykać. Reszta ładnie Ci idzie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 Witam. Znalazłem czas i dla tego projektu. Kabina złożona, przód obciążony, solidnie. Wnęki podwozia przygotowuję do złożenia. Niestety bez tego nie będę mógł skleić i dokleić kadłubów, tak żeby mieć gotową bryłę do malowania. Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Szkoda że nie pokazałeś mi go wczoraj :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 Hej. No przecież przeglądałeś zawartość półek, nie widziałeś ? Pozdr. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Hej.No przecież przeglądałeś zawartość półek, nie widziałeś ? Pozdr. K Krystku za dużo tego u Ciebie lezy a za mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 19 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2010 Witam. Niewielki krok na przód. Te kroki będą większe, jak skończę kilka równoległych projektów. Pozdrawiam S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi