adamkijak Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Witam panowie i panie. Ja wiem ze zostalismy zaskoczeni (milo) konkursem, ale cos z frekwencja cieniutko. Wiec zeby zmobilizowac tlum i ja dolaczam do konkursu. Planuje wykonac M113A2 z "slat armour": In-box: Zaczne prace gdziesz pewnie za miesiac, po zakonczeniu herkulesa. Oczywisce musze jeszcze dokupic troche dupereli bo pancerz to bedzie scratch, zastanawiam sie takze nad ogniwkowymi gaskami, ale to moze pozniej. Mam nadzieje ze klimat w tym roku bedzie tak dobry jak 2 lata temu, gdzie ludzie chyba sie troche lepiej bawili, bo w zeszlym roku troche tego zabraklo. Pozdrawiam i zapraszam do relacji. Adam Kijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Noooo będzie na co popatrzeć.Scratcha dużo Pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 no znowu klatka dla psa? bardzo fajny projekt,bede podgladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 no znowu klatka dla psa? bardzo fajny projekt,bede podgladal Raczej wozek na zakupy, nic nie poradze ze jakos mam do nich slabosc. Myslalem o nim od dluzszego czasu, a konkurs to raczej dobry powod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 powoli robisz się specjalistą od tych wózków na zakupy . Będę kibicował i tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Fajna koncepcja na przeróbkę. To będzie bardzo delikatna konstrukcja, ale i ciesząca oko. Zapowiada się dużo szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Troche dzisiaj podlubalem, model sklada sie jak klocki lego. Pewnie wytrwaly lepiacz by go zlozyl w 2-3 godziny. Na ten moment jeszcze pare duperelkow przykleje i potem bedzie etap skraczu. Samego "plotu" sie nie boje, za to elementy mocujace sa dosc skomplikowane, nie mowiac ze takie same wiec beda musialy byc identyczne. Pozyjemy zobaczymy. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Czekajac na przyplyw gotowki zeby kuoic profile do skonczenia Herkulesa, zabralem sie prace z tym co mam. Dodanie ekstra plyt pancerza, do ktorego przykrecony jest plot, nie jest raczej zbyt skomplikowane. Postaram sie wykonac taka wersje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Noooo, będzie ładne pudełeczko na gąskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 Noooo, będzie ładne pudełeczko na gąskach. Postaram sie. Odwlekam jak moge moment kiedy bede juz musial zaczac prace nad plotem, wiec teraz juz chyba ostatnie foty bez niego. Tak w ogole to cos nie tak ze mna, modele tamki sa naprawde dobrze zrobione i kleja sie prawie same, a ja zawsze cos z nimi kombinuje, zamiast sie odstresowac i z robic prosto z pudla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos1965 Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Czekam niecierpliwie. Czy coś utknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Czekam niecierpliwie. Czy coś utknęło? Po M88A2 musze troche odpoczac od scratchu, wiec odstawiam projekt na sam koniec III ZKM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos1965 Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 czekam więc niecierpliwie, bo M113 to mój ulubiony pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 M113!!! Czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi