MINSTRAL Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Witam oto moje nowe Sf. niejakie TACO 34 mieszanka Pantery z krabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 ło żesz w mordę!!!!!!! zarypiasty klimacik!!!!! masz do tego jakiś wątek warsztatowy? Chętnie bym poczytał i popatrzył na proces powstawania tego robala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 nic nie opisywałem skrobałem go w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Coś niesamowitego! Uwielbiam takie klimaty Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Dzięki ... też zdecydowałem ostatnio porobić coś inego od panzerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Bardzo fajny model. za pomysł, który jest godny uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Może napiszesz z czego zrobiłeś poszczególne części? szczególnie interesuje mnie korpus i te....płetwy/łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 to kupna żywica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 no kumkam...ale do czego pierwotnie miała być przeznaczona :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 zdecydowałem ostatnio porobić coś inego od panzerów I bardzo dobrze! Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Taco 34 to model żywiczny ja dodałem tylko od siebie kilka detalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 achaaaaaaa....no patrzaj pan, a ja myślałem, ze otworzyłeś swój składzik z częściami i zacząłeś coś tam sobie dłubać i rzeźbić! gdzie toto można zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Co ty masz w głowie!!!!! Za grubo... Super praca Pooozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 W Chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Noooo, panie kolego, miodzik na moje serce To ze świata MaschinenKrieger, tak? Czy się mylę? Jak go zwał, tak go zwał, ale bardzo mi się podoba [choć siatka od kranu była chyba zbędna ;) ]. Szkoda , że nie w dziale SF, to szybciej bym go zobaczył , a nie po długich 3 godzinach dopiero Brawo! Planujesz kontynuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Hehe genialny pomysł. Jak na to spojrzałem, to pomyślałem, że w końcu Krab Sherman Rafała Jankowskiego ma godnego siebie przeciwnika. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 siwteny pomysl i wykonanie.ten gargulec obok jest najlpeszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi