93mati Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Ehhhhh... Nie zdążyłem do końca konkursu. Wstawiam do galerii zdjęcia ze stanu obecnego: viewtopic.php?p=320157#320157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2010 Po sporej przerwie czas na aktualizację. Od ostatniej poczyniłem biedronkę, położyłem satynę oraz poobijałem. Zdjęcia za każdym razem przekłamują kolor. Poniższe wydają mi się najbliższe kolorystyce modelu. A na warsztacie męczę również tego po prawej. Wątek znajdzie się być może w projekcie Irak & Afganistan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 17 Czerwca 2010 Share Napisano 17 Czerwca 2010 No, no jest co podziwiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 8 Lipca 2010 Autor Share Napisano 8 Lipca 2010 Taki tam... Troszkę goły. W przyszłości prawdopodobnie dojdą figurki, jakieś śmieci do kosza, może podstawka. Ale teraz mi się NIE CHCE pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Sam za bardzo nie przepadam za nowszymi konstrukcjami, no wolę bardzo II wojenne maszynki, ale Twój model jest elegancki. Przedstawia się wyśmienicie. Bardzo ładne maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Dzięki Wstawiam dopracowane ostatnie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Jest na czym oko zawiesić piknie ci wyszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Jest z czego czerpać wzorce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi