jacek172 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Witam, chcę w swoim czasie popełnić model w skali 1:72, mam zamiar dorobić nity w nim. Chcąc sobie ułatwić życie poszukałem i znalazłem gotowe żywiczne nity. Co sądzicie o takim rozwiązaniu ? Czy wielkość 1mm byłaby odpowiednia do tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Pomnóż wielkość nitu przez mianownik skali i masz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 A to ma być model mostu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Chyba, że ma to być jakiś okręt czy budowla. Nity o średnicy 72 mm to ogromniaste są. Do pancerki nie nadają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 NO fakt, po szkole juz nie mysle logicznie :/ model smigłowca to ma być, chyba wyprubuje poxipol i igłą ponakładam w odpowiednich miejscach a potem papierem 2000 przerte delikatnie. Czy to dobry pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonuspl Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 spróbuj wikolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi