jacek172 Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 Witam, chcę w swoim czasie popełnić model w skali 1:72, mam zamiar dorobić nity w nim. Chcąc sobie ułatwić życie poszukałem i znalazłem gotowe żywiczne nity. Co sądzicie o takim rozwiązaniu ? Czy wielkość 1mm byłaby odpowiednia do tej skali? Cytuj
kubisz Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 Pomnóż wielkość nitu przez mianownik skali i masz odpowiedź. Cytuj
Roobert Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 Chyba, że ma to być jakiś okręt czy budowla. Nity o średnicy 72 mm to ogromniaste są. Do pancerki nie nadają się. Cytuj
jacek172 Napisano 16 Października 2009 Autor Napisano 16 Października 2009 NO fakt, po szkole juz nie mysle logicznie :/ model smigłowca to ma być, chyba wyprubuje poxipol i igłą ponakładam w odpowiednich miejscach a potem papierem 2000 przerte delikatnie. Czy to dobry pomysł ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi