gulus Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Podstawka, jak dla mnie, prezentuje się dobrze. Mógłbyś dać jakąś fotkę w lepszym zbliżeniu na suknię panienki? Wiem, że trudno aparatem dobrze uchwycić odcienie na sukni, ale może się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 Ok nie ma sprawy, postaram się jutro wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 WOW! Niesamowite! Możesz zrobić jakiś tutorial takiego malownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 Witam ponownie. Na początku relacja z "budowy" podstawki. Jak wcześniej wspominałem obok nagrobka przykleiłem kępki suchej trawki od Fredericus Rex: I tak się one prezentują na podstawce: Ostatnie zdjęcie zdradziło już że umieściłem wampirzyce dla nie których znaną jako "Celin Dion" na nagrobku: Jeszcze napiszę, że zachciało mi się liści na tej podstawce, bo chciałem żeby ona była w scenerii ala późna jesień. Skąd wykombinować liście a że nie chciało mi się samemu robić abo kupić już gotowe po takie zestawy są po wypiciu herbatki wieczorem pomyślałem to może być to . I użyłem zużytych liści herbatki bo po co ma się marnować, przedtem oczywiście dobrze musiały wyschnąć: No i je przykleiłem a tak wygląda efet: A teraz gulus dla ciebie zbliżenia na suknie, wybacz ale takie one są: Na razie to tyle, teraz będę zajmował się malowaniem skóry i twarzy bo te na zdjęciacia nie są finalnym efektem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 trawka i suknia super Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Świetna sceneria. Fakt, czerwień sukni daje "to coś". Może pokusisz się o pajęczynkę na nagrobku? Do wykonania przy pomocy "Foam Snow" Valleyo. Trzeba tylko szpilką po zgęstnieniu lekko naciągać żel a powstaną cieniutkie pajęcze nitki Pomysł z herbatą jako liście jesienne przedni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Fajny klimat podstawki. Na tym etapie chyba bardzie mi się podoba podstawka niż sama figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Figurka skończona, zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=278094#278094 Pozdrawiam i dziękuję za kibicowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi