jo Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Obrazki - nie wypada cytować wielu obrazków z całego posta - sztucznie zapycha temat-reggy Gekon 29 nie wiesz czy ta firma produkuje gąski do T-80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 NIe widziałem ich w ofercie, widziałem tylko do Abramsa, Leoparda i jeszcze kilku chałbic samobieżnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Obrazki - nie wypada cytować wielu obrazków z całego posta - sztucznie zapycha temat-reggy Gekon 29 nie wiesz czy ta firma produkuje gąski do T-80? Ogniwkowe gąski do T-80 produkuje/ował Modelfixer, ale trudno je dostać. Były kiedyś w 3xTora w Warszawie. Niestety są kiepskiej jakości. O ile się nie mylę Masterclub robi żywiczne gęsi do tego czołgu, ale nie wiem czy możnaje dostać w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Gecon29-przepraszam za nie przemyślane użycie funkcji "cytuj". Co do aut to oba mogły się znaleźć w Iraku -pytanie czy amerykanie chcieli by niszczyć Cammaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 pytanie czy amerykanie chcieli by niszczyć Cammaro? Dlatego właśnie kombinuję z tym Fordem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Mały fotoupdate żeby pokazac ze temat nie umarł i robie jakies postepy: Tego fordzika będę musiał wymienić ( tak to jest jak sie bierze za robotę i nie ma sie o niej zielonego pojęcia ), kupie drugi samochodzik i poinstruowany przez fachwca co z czym sie je, zabiare sie do pracy. Miłego ogladania, komentarze mile widziane. Pozdrawiam P.S. Ten asfalt tez poprawię bo te krawedzie papieru ściernego strasznie widac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Mam pewien problem i prosze o pomoc. Wiem że firma Eduard, ma w swojej ofercie zestaw fototrawiony do zbudowania tego kosza ( w ramce ): Czy ktoś zna może numer katalogowy, przedstawionego na fotce elementu?? Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Ten kosz w ofercie Eduard-a nosi nazwę M1a1 Bustle.Rack Extension -nr katalogowy:35 598.Ponadto znalazłem jeszcze dodatkowe osłony na wylot spalin turbiny :-M1A1 Exhaust cover "IRAK" Nr.Kat.35 590 -M1A1 Exhaust cover late "Irak" Nr.Kat.35 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Odpowiedź co do kosza już znalazłem ale dzieki bardzo za zainteresowanie!! Co do tych osłon, to z chęcią obejrzę je sobie. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi