Shilka (Robert T.) Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Witam Postanowiłem że i ja przystapię do zimowego konkursu. Wybór padł na najnowszy produkt Trumpera: T-62A mod. 1962. Co można powiedzieć o modelu? Pierwsze wrażenie - same superlatywy. Ładne odwzorowanie detali, gąski z oddzielnych ogniwek, metalowa lufa i to wszystko z "przystepną cenę" - ok. 115 zł. Same plusy Model Tamiyi może przejść już do histori. Co do sklejalności to wyjdzie w "praniu". Tak więc koniec rozpisywania się, czas przejść do faktów: - ilość części - 511 w tym: 467 z szarego tworzywa, 20 sztuk z czarnego, 12 elelmntów przezroczystych, 10 sztuk elementów fototrawionych, 1 lufa aluminiowa i 1 linka miedziana. Fotki: Pudełko - dynamiczny rysunek czołgu zawartość (trochę tego jest ): wypraski: tablica barwa z malowaniem: oraz dodatki: linka Eureki XXL: oraz awaryjne gąsienice (zobaczymy jak będą się składać pudełkowe ogniwka) Co do malowania to nie mam pomysłu. Zrobię napewno radzieckie tak więc najszybciej będzie cały zielony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 No ja będę tu zaglądał na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 ten model tak ładnie mnie prosił w zeszłym tygodniu, że się nie oparłem i wyszedłem razem z nim ze sklepu więc też się przyłączam do obserwujących Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Chmmmm ciekawe na jakim etapie go zostawisz ? Rozgrzebany znowu będzie leżał obok innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 kolejna nowość Trumpetera w konkursie, świetnie ! zapowiadają się ciekawe relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 W pieriod! Uuuuuuuurrrrraaa! - Będę kibicował. Może być pomocny warsztat T-55 ten ze strony głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Zobacz ten wątek. Pierwszy post pod zdjęciem BTR autorstwa Tony`ego Denazo są 4 fajne linki do materiałów o T-62 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=150606&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi