Red Drak Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Jakiś żart? Zobacz jak wyglądają Galerie innych Kolegów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 E tam żart, pojawiały się gorsze koszmarki na forum. Widać że to dopiero początek przygody modelarskiej więc nie ma się co pastwić. Reszta w wątku - ''jak zrobić i pokazać'' czy jakoś tak Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Miałem na myśli ilość zdjęć (pomijam jakość), bo co można powiedzieć o modelu na podstawie 2 zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red Drak Napisano 27 Października 2009 Autor Share Napisano 27 Października 2009 to znaczy jest to pierszy samolot po czołgach ,a na żywo wygląda troche lepiej , zdjecia są marne - zmienie aparat i zobacze wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 aaaa jak po czołgach - to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Jakiś żart? Zobacz jak wyglądają Galerie innych Kolegów! Ostro pojechałeś kolegę . Sam Mustang ma prawo być odrapany, to jeden z najbardziej poobijanych Mustangów jakie widziałem. Niestety był poobijany w zupełnie innych miejscach. Istnieje kilka fotografii tego samolotu i ilekroć widzę pudełkową interpretację revella, nóż mi się w kieszeni otwiera. Nic w tym malowaniu się nie zgadza. Od koloru kołpaka poczynając, przez żółte pasy na usterzeniu, na serialu kończąc. Rzeczywistość nie była tak kolorowa jak chcieliby autorzy opracowujący schematy malowań modeli maszyny "Texa" (chociaż prawdopodobnie tylko zrobiono mu przy niej parę fotek dla prasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Ostro pojechałeś kolegę . Jeżeli kolega poczuł się urażony to przepraszam. Chyba jestem rozpieszczony przez TAKIE galerie kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Twój Mustang wyglądałby nienajgorzej gdybyś tylko nie zarzucił go taką ilością srebrnej farby mającej zapewne imitować odbicia lakieru. Zdjęcia są zbyt ciemne by lepiej ocenić merytorykę i estetykę modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi