Marti_nez Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Napisano 11 Stycznia 2010 Ale te przejścia barw są okropne :/ Następnym razem delikatnie prowadź skalpel po łuku, a nie odcinkami prostej. No niestety, mimo tych wgłębnych linii osteze nie szło, tak jak chciałem. Poza tym to moja pierwsza robota z maskami na taką skalę, więc liczyłem się ze stratami . No nic, po prostu będę bogatszy o jedno doświadczenie. Powiem Ci tak. Z powierzchnią farby zdziałałeś cuda! Fantastycznie wyszedłeś z opresji. Dzięki . Cytuj
Marti_nez Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Napisano 17 Stycznia 2010 Dałem kalki, bardzo fajnie się kładły: Cytuj
Marti_nez Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Napisano 17 Stycznia 2010 No, ładnie wygląda teraz pzdr. No ja myślę . Cytuj
Marti_nez Napisano 4 Lutego 2010 Autor Napisano 4 Lutego 2010 Jakiś czas mnie tu nie było... Samolocik czeka na olinowanie i zapuszczenie washem paru linii. Ludek wyszedł kiepsko, za nic nie chciał siedzieć prosto i opiera łepetynę o owiewkę. Zdjęcia zrobię jutro, teraz mi się nie chce . Niedługo model dostanie galerię, ale nie wiem czy konkursową, bo chyba za bardzo zaniża poziom naszej szlachetnej rywalizacji . Cytuj
Adrian440 Napisano 4 Lutego 2010 Napisano 4 Lutego 2010 Na pewno masz wielu zwolenników Ja sam ze swoim sprzętem nawet nie myślę o galerii, bo jak na razie to jestem w polu Cytuj
Marti_nez Napisano 21 Lutego 2010 Autor Napisano 21 Lutego 2010 Wyciągam wątek z niebytu . Podwozie tradycyjnie się ułamało, za to dorabiam powoli linki: Cytuj
Marti_nez Napisano 1 Marca 2010 Autor Napisano 1 Marca 2010 Linek ciąg dalszy: Coraz wyraźniej widać brzydkie przebarwienia po Sidoluksie. W sumie nie wiem czemu. Tak więc kończę linki, drobne poprawki malarskie, kolejne sido i upragniony finisz. Cytuj
jachud3 Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Troszkę Ci się klej wylał na prawe skrzydło przy naciągu, popraw! ;) pzdr. Cytuj
Marti_nez Napisano 3 Marca 2010 Autor Napisano 3 Marca 2010 Maleńko, zdjęcia trochę to wyostrzają. Ale naciągi tyle mnie kosztowały, że nie odważę się już przy nich majstrować... lepsze wrogiem dobrego . Cytuj
Timi Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 To nie używaj sidoluxu, z niego więcej strat niż pożytku, już lepiej kupić nawet bezbarwną pactre i nią zabezpieczać. Cytuj
Ostach Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Zgrabny jest. Ale mierżą mnie niesymetryczności i kanty w malowaniu. Tak jak pisałeś - będziesz bogatszy o kolejne doświadczenie. Powierzchnia za to ładnie się wypolerowała. pozdrawiam Cytuj
Marti_nez Napisano 7 Marca 2010 Autor Napisano 7 Marca 2010 Dzięki za komentarze! Zapraszam do galerii: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi