Marti_nez Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2010 Ale te przejścia barw są okropne :/ Następnym razem delikatnie prowadź skalpel po łuku, a nie odcinkami prostej. No niestety, mimo tych wgłębnych linii osteze nie szło, tak jak chciałem. Poza tym to moja pierwsza robota z maskami na taką skalę, więc liczyłem się ze stratami . No nic, po prostu będę bogatszy o jedno doświadczenie. Powiem Ci tak. Z powierzchnią farby zdziałałeś cuda! Fantastycznie wyszedłeś z opresji. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 Dałem kalki, bardzo fajnie się kładły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 No, ładnie wygląda teraz pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2010 No, ładnie wygląda teraz pzdr. No ja myślę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 4 Lutego 2010 Autor Share Napisano 4 Lutego 2010 Jakiś czas mnie tu nie było... Samolocik czeka na olinowanie i zapuszczenie washem paru linii. Ludek wyszedł kiepsko, za nic nie chciał siedzieć prosto i opiera łepetynę o owiewkę. Zdjęcia zrobię jutro, teraz mi się nie chce . Niedługo model dostanie galerię, ale nie wiem czy konkursową, bo chyba za bardzo zaniża poziom naszej szlachetnej rywalizacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian440 Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Na pewno masz wielu zwolenników Ja sam ze swoim sprzętem nawet nie myślę o galerii, bo jak na razie to jestem w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Obiecane fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 21 Lutego 2010 Autor Share Napisano 21 Lutego 2010 Wyciągam wątek z niebytu . Podwozie tradycyjnie się ułamało, za to dorabiam powoli linki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 1 Marca 2010 Autor Share Napisano 1 Marca 2010 Linek ciąg dalszy: Coraz wyraźniej widać brzydkie przebarwienia po Sidoluksie. W sumie nie wiem czemu. Tak więc kończę linki, drobne poprawki malarskie, kolejne sido i upragniony finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Troszkę Ci się klej wylał na prawe skrzydło przy naciągu, popraw! ;) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Maleńko, zdjęcia trochę to wyostrzają. Ale naciągi tyle mnie kosztowały, że nie odważę się już przy nich majstrować... lepsze wrogiem dobrego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 To nie używaj sidoluxu, z niego więcej strat niż pożytku, już lepiej kupić nawet bezbarwną pactre i nią zabezpieczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Zgrabny jest. Ale mierżą mnie niesymetryczności i kanty w malowaniu. Tak jak pisałeś - będziesz bogatszy o kolejne doświadczenie. Powierzchnia za to ładnie się wypolerowała. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Dzięki za komentarze! Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi