krzy82 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Poszukuję in-boxa modelu PAH-2 Tiger w skali 1:72 Kitecha. Zastanawiam się nad jego zakupem i chciałbym zobaczyć czy warto wydać na niego te 20-parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 sprzedam Ci za 15zł z przesyłką zaczętego PAHA w 72 firmy aeroplast. Niestety nie ma owiewki. Jak chcesz podrzucę fotki. Jakość nie powala, ale kitech lepszy może nie być. Skleiłem i pomalowałem kabinkę, oraz skleiłem i zacząłem szlifować kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Kitech to szit, jak chcesz mieć fajnego Tigera to szukaj tego z Revella (HAP), lub Hobby Boss (PAH/HAP) . Zapłacisz trochę więcej, ale jakość wyprasek nieporównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi