Vybor89 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 (edytowane) Oto mój najnowszy zakup. Mitsubishi Lancer Evolution X Option 1:24 Aoshima Jak to u Aoshimy zero nadlewów, jakośc odlania elementów idealna. Instrukcja czytelna, co do spasowania elementów to się okaże w praniu, lecz jestem pewien, że nie będzie najmniejszych problemów. Felgi czy światła mają idealny kolor oraz odblask. Opony kapitalne choc z małymi naddatkami na środku. Dośc pisania i przechodzimy do fot Ps. Jak widac po dacie z aparatu jest to model który na rynku zadebiutuje dopiero w 2026 roku, musiałem się jednak cofnac w czasie by go Wam zaprezentowac. Edytowane 29 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Kozak model Gdzie go dorwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 29 Października 2009 Autor Share Napisano 29 Października 2009 Gdzie go dorwałeś? Proszę: http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=16591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Mitsubishi Lancer Evolution X Option 1:14 Aoshima Dlatego się pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 29 Października 2009 Autor Share Napisano 29 Października 2009 Już poprawione Nie zobaczyłem, że źle wstukałem Dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Spoko Co nie zmienia faktu, że Evo X robi robotę nawet pomniejszone 24 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 29 Października 2009 Autor Share Napisano 29 Października 2009 Jak dla mnie Evo X jest najpiękniejszym japońskim samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Ciekawy model i sam się nad nim zastanawiam. Ciekaw jestem relacji z budowy!! Będziesz go modyfikował czy raczej pójdzie tak jak z pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 29 Października 2009 Autor Share Napisano 29 Października 2009 Będziesz go modyfikował czy raczej pójdzie tak jak z pudełka? Jeśli mam byc szczery to raczej będzie pudło i tuning. W przyszłym miesiącu planuje zakupic jeszcze jednego Evo X i zrobic jednego standardowego a drugiego stuningowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Jak dla mnie Evo X jest najpiękniejszym japońskim samochodem Siedziałem, widziałem w akcji i powiem Ci, że IX robi na mnie większe wrażenie. Niestety EvoX jest już za bardzo ucywilnione i podobne do zwykłego Lancera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi