misiek14pl Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 (edytowane) Wtam, doszedłem do wniosku że warto spróbować swoich sił w konkursie tak więc wybór padł na mazde, In-Box Edytowane 31 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Witaj, doszłem Powodzenia i dokładności we wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Powodzenia w budowie. Zdjęcia rozumiem, że robione na prawdziwej rx-7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Maletak No no, Corsa to prawie jak MAZDA hehe (Prawie robi wielką różnice ) Jutro jak dobrze pójdzie to kasta pójdzie w podkład:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Kurde miałem jakieś sny bo coś czułem żę misiek bedzie budował mazde zanim wstawił temat.Heheh.No to powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Fajna furka Ciekaw jestem koncepcji Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam, troche porobiłem przy modelu oto efekty wszystko na sucho Przymiarka całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Ach ta mazda ma coś w sobie.Misiek powodzenia.Narazie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Witam, zaszpachlowałem nie które miejsca Miałem zamiar pomalować dziś podkładem, ale okazało się że musze kupić nowy spray. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Witam, ostatnio troche porobiłem, oto efekty: Zmieniłem końcowkę wydechu : I doszłem do wniosku by zrobic wash (Pierwszy w życiu ) w realu wygląda o wiele lepiej sami ocencie : Oponki też ubrudziłem (słabo widać ) Jeszcze felgi mam zamiar ubrudzic Piszcie co sądzicie o podwoziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Szczerze powiedziawszy to nie ma co oceniać bo zdjęcia są fatalne. Weź kawałek białego lub czarnego kartonu i postaraj się zrobić lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam, zdjęcia mam nadzieje że są choć troche lepsze Podwozie jest ukończone teraz przyszedł czas na wnętrze zdjęcia póżniej póki co, skromne dwie fotki podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi