SlawiekD Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Witam! Moja nowa praca "in box". Zrobił model za jeden tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 3x3xTAK! Super samolot, super model i wykonanie. Zrobił model za jeden tydzień... Cholera! Super warsztat do tego wszystkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 podoba mi się zarówno model, wykonanie jak i malowanie, super robota! Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Bardzo czysto wyglada , zwlaszcza oszklenie kabiny jest eleganckie . Moglbys zrobic zdjecie wnetrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Piękny, zawsze mnie zastanawiało jak takie coś bez skrzydeł mogło latać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 No niestety , bardzo duzo z nich konczylo loty wypadkiem zabijajac pilota . Przyklad samolotu gdzie decydowaly pieniadze , a nie wlasciwosci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Wspaniły model , gratuluję super wykonania. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Piękny, zawsze mnie zastanawiało jak takie coś bez skrzydeł mogło latać.Pozdro Tak straty operacyjne były rekordowe i w zasadzie podważało to sens użytkowania samolotów. Model natomiast znakomity, doskonały warsztat dał rewelacyjny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker27 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Rewelacja !!! super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Slawiek teach me! brawo! jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Wiaczesław, jeszcze się nie zawiodłem na żadnej Twojej pracy I ta tylko potwierdza klasę Twojego warsztatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 MASAKRA! Jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi