BaldPuma Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Zakończyłem MINI WARSZTAT I założyłem galerię - niestety photobucket odmówił współpracy Szkoda mi wyrzucać więc na zachętę STARA GALERIA To mój pierwszy model HMMWV ze znaczną konwersją Dragonowskich modeli (własną) a drugi Humvee ogółem. W miniwarsztacie wzbogaciłem o pare pozostałości z blaszki Eduarda do dragonowskiego M1025 cz.1 naturalne światło (cz.2 /w przygotowaniu/ z oświetleniem wnętrza) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CDN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Jak zawsze bardzo ładnie. Chciałbym tak robić w 1:35, a co dopiero w 1:72. Szacuneczek za skalę i detale P.S.Wielki plus za Polaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Moje zdanie na temat tego modelu znasz - rewelacja. W zasadzie ciężko stwierdzić od razu, czy to mała, czy duża skala. Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaldPuma Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Cz. 2 w słońcu z cieniami (szkoda że piaseczku nie mam) Dla przypomnienia - stara fotka (bez mocowania IFF, podłogi w kabinie) . . . . . . . . . . . . . . Na fotkach powyżej dorobione szczegóły widać (zwłaszcza zewnętrzne) dla ciekawych MINI WARSZTAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts