BaldPuma Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Zakończyłem MINI WARSZTAT I założyłem galerię - niestety photobucket odmówił współpracy Szkoda mi wyrzucać więc na zachętę STARA GALERIA To mój pierwszy model HMMWV ze znaczną konwersją Dragonowskich modeli (własną) a drugi Humvee ogółem. W miniwarsztacie wzbogaciłem o pare pozostałości z blaszki Eduarda do dragonowskiego M1025 cz.1 naturalne światło (cz.2 /w przygotowaniu/ z oświetleniem wnętrza) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Jak zawsze bardzo ładnie. Chciałbym tak robić w 1:35, a co dopiero w 1:72. Szacuneczek za skalę i detale P.S.Wielki plus za Polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Moje zdanie na temat tego modelu znasz - rewelacja. W zasadzie ciężko stwierdzić od razu, czy to mała, czy duża skala. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 1 Listopada 2009 Autor Share Napisano 1 Listopada 2009 Cz. 2 w słońcu z cieniami (szkoda że piaseczku nie mam) Dla przypomnienia - stara fotka (bez mocowania IFF, podłogi w kabinie) . . . . . . . . . . . . . . Na fotkach powyżej dorobione szczegóły widać (zwłaszcza zewnętrzne) dla ciekawych MINI WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi