BaldPuma Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Zakończyłem MINI WARSZTAT I założyłem galerię - niestety photobucket odmówił współpracy Szkoda mi wyrzucać więc na zachętę STARA GALERIA To mój pierwszy model HMMWV ze znaczną konwersją Dragonowskich modeli (własną) a drugi Humvee ogółem. W miniwarsztacie wzbogaciłem o pare pozostałości z blaszki Eduarda do dragonowskiego M1025 cz.1 naturalne światło (cz.2 /w przygotowaniu/ z oświetleniem wnętrza) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . CDN Cytuj
Zderzak Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Jak zawsze bardzo ładnie. Chciałbym tak robić w 1:35, a co dopiero w 1:72. Szacuneczek za skalę i detale P.S.Wielki plus za Polaka Cytuj
kubisz Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Moje zdanie na temat tego modelu znasz - rewelacja. W zasadzie ciężko stwierdzić od razu, czy to mała, czy duża skala. Super Cytuj
BaldPuma Napisano 1 Listopada 2009 Autor Napisano 1 Listopada 2009 Cz. 2 w słońcu z cieniami (szkoda że piaseczku nie mam) Dla przypomnienia - stara fotka (bez mocowania IFF, podłogi w kabinie) . . . . . . . . . . . . . . Na fotkach powyżej dorobione szczegóły widać (zwłaszcza zewnętrzne) dla ciekawych MINI WARSZTAT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi