Virlando2 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Witam! Jak już wcześniej się wam przedstawiłem mam 19 lat i jestem początkującym modelarzem. Co sądzicie o wykonaniu tej maszynki? Za słowa krytyki się nie pogniewam Jest to ''Spit'' firmy Kopro zrobiony praktycznie prosto z pudełka. Fajnym smaczkiem do niego były kalki z 317 Dywizjonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Fajnym smaczkiem do niego były kalki z 317 Dywizjonu Ale już samo wykonanie jak i zdjęcia to już nic smacznego. PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virlando2 Napisano 31 Października 2009 Autor Share Napisano 31 Października 2009 Fajnym smaczkiem do niego były kalki z 317 Dywizjonu Ale już samo wykonanie jak i zdjęcia to już nic smacznego. PZdr Spytam wprost czyli do d.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Chodzi pewnie o to, że na zdjęciach mało co widać, są małe i niewyraźne. Nie można tego obiektywnie ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Jeśli to możliwe to daj lepsze zdjęcia, bo na tych naprawdę nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Virlando2, proszę o umieszczenie zdjęć lepszej jakości. Do czasu zmiany galerię zamykam. viewtopic.php?t=17377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi