Virlando2 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 No i następny mój model z polskich skrzydeł. Model zbudowany z zestwu Hellera w skali 1:72. Jak miałem 12 lat miałem ''Karasia'' z PZW ale raczej nie wyglądał jak ''Karaś'' :P Komentujcie i oceniajcie jeśli chcecie ;) Nikogo nie zmuszam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna_z_gazowni Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 daj lepsze fotki - plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian440 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 (edytowane) Samolocik Fajny, zdjęcia gorzej Pomogło by zdjęcią lepsze światło bo przy oknie w taką pogode o nie trudno Pozdrawiam Edytowane 1 Listopada 2009 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Przede wszystkim zmień fotosika na photobucket i zamieszczaj zdięcia 800x600. Za każdym razem jak przedzieram sie przez reklamy na fotosik - myślę że ze złości zjem monitor. Fotki marnej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Virlando2, proszę o umieszczenie zdjęć lepszej jakości. Do czasu zmiany galerię zamykam. viewtopic.php?t=17377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi