Chudziutki Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Witam, W poprzednim konkursie jakoś mi nie poszło więc postanowiłem wziąć udział w tej edycji ZKM z moim skromnym projektem Wzorując się na tych zdjęciach: zamierzam zbudować dioramę przedstawiającą scenkę załadunku czołgu M3A1 Stuart na pokład okrętu transportowego klasy "Liberty". Model Stuarta pochodzi z zestawu Academy reszta scenki czyli port i fragment okrętu, jak można się domyślać, powstanie od podstaw. Na początek regulaminowy "in box" modelu M3: Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Trzymam kciuki! Zarówno te u dłoni, jak i te u stóp! Normalnie projekt wymiata pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Ja trzymam kciuki, lubie takie sceny. Planujesz scene zaladunku z czolgiem w powietrzu, czy moze jeszcze na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Projekt niesamowity , będę śledził uważnie. Na dodatek mam tego Stuarta z Academy w szafie, więc bardzo chętnie podejrzę jak go się składa. Gąski będziesz pewnie robił zestawowe, ogniwkowe? Jeszcze nie miałem okazji takich montować i trochę mnie przerażają , bo nie wiem jak się za nie zabrać. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Ja chce już zobaczyć galerie No to życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Planujesz scene zaladunku z czolgiem w powietrzu, czy moze jeszcze na ziemi. Czołg będzie sobie dyndał na dźwigu Gąski będziesz pewnie robił zestawowe, ogniwkowe? Tak Jeszcze nie miałem okazji takich montować i trochę mnie przerażają Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Super projekt Jestem ciekaw jak Ci pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Troszkę dzisiaj wieczorkiem podłubałem przy Stuarcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 mart72 napisał: Jeszcze nie miałem okazji takich montować i trochę mnie przerażają Mnie też Smile A ja je kleiłem i było bardzo przyjemnie. Nie pamiętam żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi