Flanker27 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Witam Mam pytanie konkretnie o model Mirage z firmy pm model co "to" jest warte?? Lepialne czy raczej nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Podłączam się do pytania oraz mam prośbę do moderatorów. Jeśli post zostanie przeniesiony do działy "Klasyfikacja modeli" to stanowczo mniej osób odpowie na to pytanie , a wreszcie chciałbym poznać odpowiedź nt. Mirage. Z góry dzięki i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy82 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Kiedyś z ciekawości kupiłem F-100D Super Sabre z PM Model i po otworzeniu pudełka stwierdziłem, że dam go żonie ( pracuje w domu kultury) żeby dała jakiemuś dzieciakowi jako nagrode. Chętnym prześlę na maila in-boxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Stary NOVO/Frog to przy tym Hasegawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 A jak on nie zna jakości Hasegawy i Forga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 No wiec jest to najprawdopodobniej, najprymitywniejszy Mirage na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faza69 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Nie najprawdopodobniej,to JEST najprymitywniejszy model mirag"a .Jeśli tak wygląda cała oferta tej firmy to katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Jeśli tak wygląda cała oferta tej firmy to katastrofa. W zasadzie tak I pomyśleć , że niektóre ich modele Revell pakował , np Huckebeina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Miałem kiedyś ten model tyle, że w izraelskiej odmianie "Nesher". To jest kompletna porażka, model jest za wąski (komicznie mała kabina) i wydaje się za krótki. Porównywałem go do modeli hellera i zdecydowanie przy nich pozostanę. Jednak sam PM robi też niezłe modele. Są to jak już wcześniej kolega wspomniał Ta-183 Huckebein, DFS 194, Lippisch P-13a czy Me 328. Kupiłem także Spitfire'a na pływakach ale tylko dla samych pływaków. Z PM polecam także C-45 i AT-11, ładnie się prezentują po sklejeniu. Stanowczo odradzam natomiast obie wersje Su-21 no i wspomnianego wcześniej Mirage III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi