Krzychu126 Napisano 10 Marca 2010 Autor Share Napisano 10 Marca 2010 Dzięki! Fiacik miał krzyż to i cytrynka ma swój Osłone przeciwsłoneczną zrobiłem z przezroczystego plastiku z pudełka z "szybką", odpowiednio podgiąłem i pomalowałem czerwonym clearem Pactry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 A mi się osobiście nie podoba, za dużo styli na jednej powierzchni... Między przednimi błotnikami, a nadwoziem widać nierówności - klej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 Powoli do przodu... Przymiarka na podwoziu: Zrobiłem linki mocujące bagaż, tej felgi nie będzie ostatecznie na bagażniku. fliper_nx - o co chodzi że tyle styli? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Czarna farba z progów nieco wjechała Ci na zielony lakier. Da się to poprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Zdaje mi się, że te linki na bagażniku za grube są. Zamiast felgi dałbym stos pudeł, ewentualnie kanapę jak u Jasia Fasoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Gdyby nie ten poszarpany czarny pasek przy progach było by całkiem nieźle,a tak to jest ten "niedosyt" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 Spokojnie panowie! Z tym paskiem może coś uda mi się zrobić, linki są zrobione z "gumki recepturki" i w rzeczywistości nie wydają się takie grube, a felgi na bagażniku nie będzie tak jak wcześniej pisałem, zrobię coś innego w to miejsce Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Eee tam czepiają się głupot. Cult-owa cytryna jest OK . A może zrobić by odlew żywiczny oryginalnej felgi i taką umieścić na bagażniku dachowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 sory że pytam ale jaki to kolor? czy by pasował na golfie mk2 lub mk3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 A to sprawca tego wszystkiego... wojtek9666 to spray firmy Motip Myślę że pasowałby do Golfa Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 dzięki ale mi chodziło o nazwę koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 wojtek9666 nazwę koloru masz na korku na zdjęciu, które dał Krzychu, czyli Fiat 380 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 aha to to jest ta nazwa ale mi chodziło o coś takiego "limon,fiolet"itp dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi