przemek298 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 WITAM!!! Właśnie ukończyłem pierwszy model w skali 1:35, i chcę wiedzieć co o nim Myślicie. Wiem o niedokładnie pomalowanych kołach i totalnie skiepszczonym podwoziu( ) ale i tak uważam, że to najlepiej przezemnie wykonany model. Zachęcam do oceny i krytyki mojego dziecka Oto i ono: Pozdrawiam i mam nadzieję, że się posmialiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 nie jest zle.calkiem niezle.sam jestem poczatkujacy, wiec calkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Witam! Jak na pierwszy model w 1:35 nie jest źle. Nie wiem z czym miałeś wcześniej do czynienia, ale i tak uważam, że jest dobrze. Mam nadzieję, że każdy następny model będzie lepszy od poprzedniego. I co najważniejsze, nie rób modeli na czas. Znacznie lepszy efekt uzyskasz nie w wyścigu z samym sobą, lecz gdy poświęcisz więcej czasu na dopracowywanie szczegółów. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Na początek bardzo dobrze, niestety w wielu miejscach prześwituje plastik spod farby, więc trzeba pamiętać aby nakładać 2-3 cienkie warstwy i nie będzie takiego problemu. Poza tym model dobry jak na początek. Ja bym dodał jeszcze może wash. Należało także zeszlifować linie łączenia form, bo wyglądają miejscami fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Nie jest źle, aczkolwiek staraj się kłaśc ciensze warstwy farby. Poza tym patrz na opisy farb w instrukcji albo zapytaj się kogoś na forum jak pomalowac model bo ten zielony którym pomalowałeś ma się nijak do tego jakim jest malowany oryginał, nie pomalowałeś tylnich świateł, i zapomniałeś kalek. P.S. Moim pierwszym 1:35 te był Mutt z TOWem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Generalnie, całkiem nieźle ! Duży plus za to, że się nie błyszczy ! Ogólnie fajny prosty modelik weekendowy. Też jakiś czas temu takiego skleiłem, ale... "wykończyła" go moja mała siostrzenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi