wojtek Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Chciałbym przedstawić taki oto zestaw : Ciągnik sd.kfz.7 to stary model z Tamiyi waloryzowany blaszkami Eduarda. Wszystkie figury mają wymienione głowy i łapki , niektóre posiadają fototrawione odznaczenia. Dwie z nich mogą mieć chełmy lub gołą czuprynkę ( co widać na fotkach ). Działo natomiast to najnowszy Dragon wykonany prosto z pudła, a więc ma między innymi trochę blaszek oraz aluminiową lufę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 fajne. całkiem spore chyba. możesz dać jakąś fotkę z czymś obrazującym skalę? to jakaś konkretna jednostka luftwaffe, czy hipotetyczne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Bajer modelik P.S Wojtku jak myslisz do czego uczepi sie Artur Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 salve Modelik ładny, "wypasiony", brak mi jakiś wyraźniejszych zabrudzeń jak zacieki, ale przykurzony jest ładnie Podobają mi się fgurki. Tak w ogóle, to ładna praca, połączenie kilku modeli... myślę że uwieńczyć to jakąś małą podstwaką by nie zaszkodziło pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 19 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2006 P.S Wojtku jak myslisz do czego uczepi sie Artur Coś znajdzie, w końcu jest miłośnikiem perfekcjonizmu ( w cudzych pracach oczywiście) Podstawka istnieje, ale jest banalna-bruk, ruinki... nie ma czym sie chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 A jak myślicie do czego uczepią się spokojni bywalcy tego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 Ja nie śmiem się przeczepić. Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 Zwykly bywalcy przyczepią się do nagonki na Artura.... Dio pokaż, w tym wątku jedną fote chociaż ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 Zwykly bywalcy przyczepią się do nagonki na Artura.... Kogo masz na mysli piszac " Zwykli " Ty przez nagonki na Artura razem z kolegami staliscie sie jacys nadzwyczajni czy raczej unikalni Siedmiu wspanialych Jeszcze raz raz uslysze w WASZYCH postach dziwne aluzje w tym kierunku to osobiscie postaram sie o miejscowki dla WAS na prom w jedna strone i to w jednej ladowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 19 Grudnia 2006 Share Napisano 19 Grudnia 2006 witam Nie Okonku, źle mnie zrozumiałeś. "Zwykli" w sensie spokojni, Ci, którzy nie"napadają" na Artura. Zwróć proszę uwagę, że po kilku docinkach z mojej strony odczepiłem się od kol. Artura. Nie wiem też dlaczego wprowadzasz podziały na "NAS" i "WAS". Ja tego nie zrobiłem, i robić nie mam zamiaru. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi