siczus Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 Dopadłem dzis Kocura.... tu zakleiłem, tam dokleiłem i psiklem H2 kadłub dwa razy ;) . Efekt praktycznie jak przed tj. czarny był, czarny jest. Uwidoczniły sie różne dziwne rzeczy ( plamki itp ) tak więc jutro pociagne Surfem 1200 całość i jeszcze raz czarny. Tak przy okazji, brat katuje P-51 od Tamki, wczoraj napylił Surfa a dzis po psiknieciu H8 w jednym miejscu pojawił sie pajączek a w innym plamki. Jakaś dobra rada by uniknac tego ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Kłaść cienkie warstwy i bedzie ok i całosć odtłuścić. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siczus Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 Przed malowaniem posmyrałem całość wilgotna szmatka bo ponieważ gdyż sie troche "okurzył" i były to dość cienkie warstwy farby. Surfa moge psiknąc tak na farbe czy raczej pozbyć się "części" farby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Hmm. Trudno powiedziec, ja bym przeszlifował całosć, co by niespodzianki nie było. Pozdrawiam i czekam na postepy . Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi