Roobert Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Witam, wreszcie doszła do mnie figurka, którą zamówiłem. Jest to nowy wyrób Adalbertusa. Figurka żywiczna z serii Wojsko Polskie 1939. W skład zestawu wchodzi mała blaszka i kalki.. Po otwarciu pudełka, wielkości paczki fajek, ukazują się 2 woreczki z częściami i karteczka ze stopniami, kolorami i historią Władysława Raginisa (jego ma przedstawiać figurka) w języku angielskim. Kalka to pagony, orzełki i jakieś napisy, nie wiem jeszcze do czego. Blaszka to mikroskopijne orzełki i medal. Są bardzo dokładnie wykonane. Elementy żywiczne są bardzo starannie odlane, bez pęcherzyków czy niedolewek. Oczywiście jak w każdej żywicy są błonki i niewielkie naddatki materiału łatwe do zeszlifowania. Wszystkie szczegóły są dokładne, nawet dziurki w pasku. Do wyboru 2 głowy. Naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki za inboxa. To chyba najbardziej proporcjonalna z ich figurek. Warta ceny. Widzę że odlew świetny. Chyba mnie tą prezentacją inboxową skusiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 16 Listopada 2009 Autor Share Napisano 16 Listopada 2009 Ja kupiłem o 10 zł taniej niż teraz bo w przedsprzedaży zamówiłem. Taka promocja była, że o kilkanaście procent niższa cena jak się zamówiło przed wprowadzeniem do oficjalnej sprzedaży. Odlew warty ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Wygląda nieźle, w przeciwieństwie do poprzednich figurek z 1939 roku Promocja trwała dość długo, a cena była podwyższana stopniowo im bliżej było premiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 I skusiłem się Te naklejki - napisy to chyba na torbę są. Z figurek Adalbertusa jeszcze całkiem przyjemny wydaje się strażnik z Westerplatte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi