Roobert Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Witam, wreszcie doszła do mnie figurka, którą zamówiłem. Jest to nowy wyrób Adalbertusa. Figurka żywiczna z serii Wojsko Polskie 1939. W skład zestawu wchodzi mała blaszka i kalki.. Po otwarciu pudełka, wielkości paczki fajek, ukazują się 2 woreczki z częściami i karteczka ze stopniami, kolorami i historią Władysława Raginisa (jego ma przedstawiać figurka) w języku angielskim. Kalka to pagony, orzełki i jakieś napisy, nie wiem jeszcze do czego. Blaszka to mikroskopijne orzełki i medal. Są bardzo dokładnie wykonane. Elementy żywiczne są bardzo starannie odlane, bez pęcherzyków czy niedolewek. Oczywiście jak w każdej żywicy są błonki i niewielkie naddatki materiału łatwe do zeszlifowania. Wszystkie szczegóły są dokładne, nawet dziurki w pasku. Do wyboru 2 głowy. Naprawdę polecam Cytuj
Dexter Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki za inboxa. To chyba najbardziej proporcjonalna z ich figurek. Warta ceny. Widzę że odlew świetny. Chyba mnie tą prezentacją inboxową skusiłeś Cytuj
Roobert Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 Ja kupiłem o 10 zł taniej niż teraz bo w przedsprzedaży zamówiłem. Taka promocja była, że o kilkanaście procent niższa cena jak się zamówiło przed wprowadzeniem do oficjalnej sprzedaży. Odlew warty ceny. Cytuj
whiteeagle Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Wygląda nieźle, w przeciwieństwie do poprzednich figurek z 1939 roku Promocja trwała dość długo, a cena była podwyższana stopniowo im bliżej było premiery Cytuj
Dexter Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 I skusiłem się Te naklejki - napisy to chyba na torbę są. Z figurek Adalbertusa jeszcze całkiem przyjemny wydaje się strażnik z Westerplatte. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi