D A W I D Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Panowie co sądzicie o tej firmie ? Warto w nią wchodzić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A W I D Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Naprawdę nikt z was nie miał z ta firmą doczynienia ? Chodzi mi konkretnie o model Su- 30 w skali 1/ 48... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Miałem do czynienia z tą firmą. Poziom, rzekłbym, Mastercrafta; z tym, że Mastercraft ma lepsze kalki. Ale jeszcze nie jest to totalne dno - da się coś wydłubać. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A W I D Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Lepsze to od Kitecha ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Osobiście uważam, że i MasterSraft i Kitek są mierne... Miałem do czynienia z kilkoma produktami obydwu firmy i nie jestem zadowolony :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D A W I D Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 Jakość MC znacznie się zmieni, gdyż plotki głoszą że ta firma z Italeri się wącza Kalki tej firmy juz teraz biją na głowę sporo znaczących producentów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anioł Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Posiadam ten model i naprawdę niewiele różni się od academy. Co prawda troszkę gorzej wyglądają niektóre elementy np. uzbrojenie ale AM też nie ma rewelacji . Kalki słabe , są dwa malowania ruskie i chińskie , tylko główne oznaczenia brak eksploatacyjnych . Ja do swego kupiłem zestaw oznaczeń i znaków eksploatacyjnych z Begamota , drogo ale warto .A co do modelu to warto tak Su 30 jak i Su 35 . Ale trzeba włożyć odrobinę pracy. Pasuje do niego wszystko do Su 27UB Academy trzeba tylko trochę kokpit przerobić / głównie tablice / , uzbrojenia sporo . Plastik nie najgorszy lepszy niz w Kitechu . Ale wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam Zbyszek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts