D A W I D Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Panowie co sądzicie o tej firmie ? Warto w nią wchodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Naprawdę nikt z was nie miał z ta firmą doczynienia ? Chodzi mi konkretnie o model Su- 30 w skali 1/ 48... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Miałem do czynienia z tą firmą. Poziom, rzekłbym, Mastercrafta; z tym, że Mastercraft ma lepsze kalki. Ale jeszcze nie jest to totalne dno - da się coś wydłubać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Lepsze to od Kitecha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Osobiście uważam, że i MasterSraft i Kitek są mierne... Miałem do czynienia z kilkoma produktami obydwu firmy i nie jestem zadowolony :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 Jakość MC znacznie się zmieni, gdyż plotki głoszą że ta firma z Italeri się wącza Kalki tej firmy juz teraz biją na głowę sporo znaczących producentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anioł Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Posiadam ten model i naprawdę niewiele różni się od academy. Co prawda troszkę gorzej wyglądają niektóre elementy np. uzbrojenie ale AM też nie ma rewelacji . Kalki słabe , są dwa malowania ruskie i chińskie , tylko główne oznaczenia brak eksploatacyjnych . Ja do swego kupiłem zestaw oznaczeń i znaków eksploatacyjnych z Begamota , drogo ale warto .A co do modelu to warto tak Su 30 jak i Su 35 . Ale trzeba włożyć odrobinę pracy. Pasuje do niego wszystko do Su 27UB Academy trzeba tylko trochę kokpit przerobić / głównie tablice / , uzbrojenia sporo . Plastik nie najgorszy lepszy niz w Kitechu . Ale wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi