Boozy Napisano 27 Marca 2011 Autor Share Napisano 27 Marca 2011 Witam. Przerobiłem troszke. Nie jest to jeszcze finał. Więcej zdjęć wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam. Kilka zdjęć. Ławeczka: Ławeczka jest pomalowana Vallejo Sand Yellow, na to poszły farby olejne - odcienie brązów. Motor: Nie jest jeszcze ukończony. Brakuje olejnych oraz pogmentów. Z dalsza wygląda lepiej, na zbliżeniach produkt Zvezdy traci. Kratka: Pomalowałem najpierw na czarno. Następnie odcienie rdzawych pigmentów oraz washe itp. z brązów. Dookoła kratki pobrudziłem farbami olejnymi. Przednia płyta z pzIV: Zrobiłem coś jak biedronke i wyszło tak jak widać. Ogólnie jestem zadowolony. Chociaż zawsze może być lepiej Teraz czas na dokończenie pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Będzie fajna scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam. Pojazdy i figurki właściwie ukończone. Zakupiłem jeszcze coś takiego: http://www.eurekaxxl.com/diorama-items-35/ed-3503-old-water-pump-manual-style Będzie tam przy niej sobie odpoczywał kotek, a Pinki i Mózg będą robić to co zwykle ;o) Z figurki piechura wyciągnąłem co się dało (Dragon dał mi popalić). Jak na moje możliwości - to szczyt (na razie). Mogłem jeszcze nieco poprawić odlew szczególnie rąk. W każdym razie nie odpuszczam i przy kolejnej pracy znów coś podziałam w tym temacie. PS. Nie macie ktoś na zbyciu jakiejś mapy, coby ten czołgista mógł coś do ręki dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja mam pytanie co do siekiery na błotniku, czy aby nie wypadłaby ona przy takich luzach obręczy przytrzymujących nie wyleciałaby do przodu lub do tyłu przy ruszaniu? Dobrym motywem byłoby też pokombinowanie coś z ławką. Może jakaś gazeta stara pozostawiona na niej, lub kosz na śmieci obok niej. Reszta oczywiście pięknie. Kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja mam pytanie co do siekiery na błotniku, czy aby nie wypadłaby ona przy takich luzach obręczy przytrzymujących nie wyleciałaby do przodu lub do tyłu przy ruszaniu? Dobrym motywem byłoby też pokombinowanie coś z ławką. Może jakaś gazeta stara pozostawiona na niej, lub kosz na śmieci obok niej. Reszta oczywiście pięknie. Kibicuje. Hej. Możliwe, ale nie koniecznie. Ma jeszcze jedno mocowanie przy ostrzu. Chciałem umieścić na ławce siedzącego cywila, ale już to sobie daruję. Dzięki za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Cześć Widzę, że zbliżasz się do mety. Gratulacje. Nie mam ostatnio nawet czasu na czytanie forum... Trochę pusto masz na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi