author21 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 (edytowane) Model Dragona 1:35 (starsza wersja) dodatki lufa od smart kit, gasienice magick-track od samrt kit, antena, lufa km, łańcuszek od RB -model, dorobione wizjery na wiezyczce dowódcy, Zimmerit z Green stuff + tamiya putty. Cieniowanie, które słabo widac na zdjęciach. Świadomie tylko PĘDZEL . Ekrany pancerne zdejmowane jak w prawdziwym czołgu. Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Tak jak przy Panterze G - zdjęcia utrudniają odbiór. Nie podoba mi się zimmerit - wygląda jak z plasteliny, brak mu faktury, trochę to szpeci model Bardzo fajnie natomiast wyszły obicia Ogólnie jako całość model niestety przeciętny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 Te zimmerity długo oglądałem na archiwalnych i mam kilka przykłdów plastelinowanych, nieregularnych, cos takiego chciałem zrobić, bez linii prostych kratek. Jeszcze gdzieś miałem jedno, gdzie są linie prawie faliste, ale znaleść nie mogę teraz. Wzór wychodził w zalezności od inwencji twórczej nakładającego. Mój jest napewno nieco za gruby. Na zdjęciach wygląda w zbliżeniu gorzej niż na żywo (gołym okiem). Ale tomój drugi zimmerit, a dopiero 10 model plastykowy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Tak jak wspomniał Cesarz, zimmerit wygląda strasznie plastelinow. Brakuje mu charakterysztczniej chropowatości, która jest na zdjęciach w poście powyżej. Co mi się podoba w Towim modelu to obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 tak jak koledzy wyżej zimmerit trochę nie teges ale zrób nowe foty PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi