Roobert Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Kolejny krok naprzód. Do zrobienia przy kadłubie zostało zawiesić belkę z tyłu i liny holownicze, które lecą do mnie z Martoli Przykurzyłem podwozie. Więcej brudu nie będzie. Na końcu będą drobne popraweczki i można będzie złożyć całość. Co do kalek to raczej nie będę dawał tych numerów na wieży bo nie mam odpowiednich kalek, ale nie mówię, że się tam nie znajdą bo idzie do mnie arkusz kalek z polskimi numerami i godłami. Może będą rozmiarowo pasować. Gąsienice musiałem przyciąć bo były za długie i przerobić wieńce kół napędowych. Zrobiłem to dyskretnie, żeby nie zmienić wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Roobert Super model. Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Galeria viewtopic.php?p=307968&sid=fd8d082c8b4ba20073b4d560dbf98081#307968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi