RH Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Mam trochę czasu to myśle że znowu cos pokażę ,jeżeli to kolegom nie wydaje sie zbyt nudne A mianowicie będa to rury w polskim lotnictwie I tak na początek Iskra jednomiejscowa w 1:48 z Choroszy modelbud Na temat samego modelu oraz wykonania wole się nie wypowiadać Migi 17 z niezbyt dobrej czeskiej firmy No i obiecana Airacobra pl Myśle że narazie wystarczy tych modeli na jakiś czas Cytuj
Roobert Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Tez mam te Limki. A ten 418 to w takim samym malowaniu jak mój No bardzo fajnie wyglądają. A co do iskry, źle jest z nią? Sklejalność marna czy co? Bo się nad nią zastanawiałem. Cytuj
hanadam Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Cobra to jedyny samolot w którym mnie rażą polskie znaki... A Iskierkę oglądałem kiedyś w sklepie i powiedzieliśmy sobie NIE... więc wielki szacun ;) Cytuj
RH Napisano 16 Lutego 2009 Autor Napisano 16 Lutego 2009 Trudno ale taka Cobra była i nie da się tego faktu ukryć tak jak i tego że pólkiem "Warszawa" dowodzil rusek w polskim mundurze Co do iskry to to naprawdę tragedia (ktoś tam w czasopiśmie modelarskim dal jej ocene 5+ ,myślę że był po paru glębszych. Powiem krótko bardzo się napociłem przy tej jednomiejscowej ( czeka mnie jeszcze walka z dwumiejscowa ,zobaczymy jak pójdzie ) Pisałem kiedyś na bliźniaczym forum i powtórze to tu że gdyby ja tłoczył Ardpol lu Karya i dodał do niej blaszki to naprawdę byłby to piękny i składalny model(blach to naprawdę by się do Iskry przydały Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 No wreszcie jest na co popatrzeć w galeri, ładne limy Pozdro Cytuj
tees Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 A morze jakieś śmigłowce masz. Chętnie pooglądamy. Cytuj
RH Napisano 17 Lutego 2009 Autor Napisano 17 Lutego 2009 A morze jakieś śmigłowce masz. Chętnie pooglądamy. Nie mam ich narazie wiele (dopiero bedą sie produkować ) Dwa juz pokazalem w pierwszym poście "na dobry początek" A to co zostalo do pokazania to już niedlugo zaprezentuje wraz z innymi ciekawostkami Cytuj
young Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 Ja powiem jak zawsze: dobre bo polskie Oby więcej szachownic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi