Leta Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 Witam! Przedstawiam mojego potworka wykonanego na podstawie modelu kartonowego FlyModel nr 77. Wykonany z płytek polistyrenu, strzykawek (silniki) oraz innego złomu modelarskiego. Model ma wiele niedoskonałości i wiele rzeczy można by było dodać/zmienić, ale szczerze to wykonywanie modeli od podstaw mi się na chwilę obecną przejadło. W modelu zrobiło się trochę ciasno pod skrzydłami. Sugerowałem się rysunkiem z "Lotnictwa" no i wyszło jak wyszło. Szkoda tylko, że Skorpion to s-f a nie realna maszyna. Cytuj
artoor_k Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 O yeah Świetny jest Galeria rychło w czas. Właśnie nabieram weny na skończenie mojej wersji tej maszyny Cytuj
ArmiA Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 Artoor, a ty nie robisz przypadkiem wersji odrzutowej? Gdzieś na zachodnim forum widziałem relacje i nawet miałem ochrzanić autora za to, że u nas nic nie pokazał. Jeśli relacja była twoja to czuj się ochrzaniony BTW mam rysunki w trzech rzutach obu skorpionów jakby ktoś potrzebował. Cytuj
artoor_k Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 Jeśli mowa o tej co wygląda jak pomniejszony SR-71 to czuję się ochrzaniony Cytuj
Moses Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 Fajna maszynka, szkoda że skończyło się na projekcie Cytuj
kobza_75 Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Witaj! szacun za model od podstaw zrobiony, piękny, ja mam z żywicy w 1:72 i czekam na natchnienie aby go ruszyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi