mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Mam 13 lat i zapraszam na oglądnięcie kolejnego modelu ,a i prosze o komentarze . pozdro xD Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 Brawo za tematykę - o reszcie pogadamy jak dasz większe i jaśniejsze zdjęcia. PZDR Cytuj
mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Napisano 8 Stycznia 2011 jest juz lepiej ale obiecuje o lepsze naswietlenie bo zabardzo nieumie robic zdjęcia Cytuj
wuwumaster Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 brawo za tematykę, podwójne brawo za naciągi! ale - fotki to raz, dwa - czy on aby na pewno jest wszędzie domalowany? postaraj się serio z fotkami bo widać tu sporo pracy którą zdjęcia skutecznie tuszują. pozdrawiam! Cytuj
mateusz kumorek Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Napisano 8 Stycznia 2011 Sory i spoko jutro zrobbie nowe przy lepszym świetle zapraszam Cytuj
hadzi Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 No gratulacje, ładny model z masą naciągów! Cytuj
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Napisano 9 Stycznia 2011 Oto świerze fotki robione we świetle dziennym; Teraz proszę o komentarze pozdro. Cytuj
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Napisano 9 Stycznia 2011 Dzięki hadzi ale się denerwowałem przy naciągach. Cytuj
RH Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Jak się domyślam jest to model Smera w niby skali 1:48 a tak naprawdę to 1:50 .Model raczej zaliczany do chłamu (mowiac szczerze to proponowalbym kupic Eduarda .,bo na tym na pewno modelarstwa sie nie nauczysz tylko sobie wypatrzysz charakter ) Wiem to z osobistej autopsji . Model ten kleilem jeszcze w latach 80-tych calkowicie go przerabiajc korzystajac z Windsock datafile . I to nie do końca wyszedl jak nalezy. model dawno sprzedany ,pozostalo tylko zdjęcie na papierze(niestety wtedy nie bylo dostępnych na rynku cyfrowek) Zdjecie ktore tu pokazuje jest zrobine wlasnie z fotografi to i jakość nie za bardzo ale można dopatrzeć się zmian ktore wykonalem. Cytuj
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Napisano 9 Stycznia 2011 ja skleiłem z revella w skali 1;72 Cytuj
RH Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 ja skleiłem z revella w skali 1;72 To proponuje Eduarda 1:72 o klase lepszy a do tego sklada sie jak klocki lego (o jeszcze mi wiersz wyszedl ) http://modelingmadness.com/reviews/w1/michaelsdh2preview.htm http://hsfeatures.com/dh2rf_1.htm Cytuj
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Napisano 9 Stycznia 2011 A uwagi do modelu gdzie Cytuj
mateusz kumorek Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Napisano 9 Stycznia 2011 Zapraszam do mojego warsztaciku viewtopic.php?t=24763 Cytuj
Corsair Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 Na wiele uwag nie licz Model z serii ambitnych i nie jeden sobie na nim zęby stępił. Nie jest on wolny od wad. Zwłaszcza naciągi (a raczej brak niektórych z nich). Jeśli nie zraziłeś się do DH2 i jeszcze będziesz kiedyś chciał go popełnić raz jeszcze to polecam :http://www.bobsbuckles.co.uk/dh2_rigging_guide.html. Myślę, że masz potencjał i ambitnie podchodzisz do tematu. Cytuj
mateusz kumorek Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Napisano 11 Stycznia 2011 dziękuje,ale wolałbym go skleić w 35 piątce xD Cytuj
Corsair Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 To musisz poczekać. Na razie robią go tylko w 32 ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi