Skocz do zawartości

AH-64A|1:72|Miragehobby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śmigłowiec ten walczył w Iraku, Mosulu w grudniu 2004.

Szukałem malowania odbiegającego od znanej zieleni jaką były malowane i zdecydowałem się na ten dość rzadko spotykany kamuflaż.

Co do samego modelu wymagał baaaardzo dużo szpachli spasowanie miejscami tragiczne jednak dobrze leży w planach i jak na stosunek cena jakość wypada bardzo dobrze.

Na samym końcu bezbarwny lakier troszkę popsuł mi owiewkę.

Zapraszam do galerii:

G01AH-64.jpg

G03AH-64.jpg

G04AH-64.jpg

G05AH-64.jpg

G06AH-64.jpg

G07AH-64.jpg

G08AH-64.jpg

G09AH-64.jpg

G10AH-64.jpg

G11AH-64.jpg

G12AH-64.jpg

G13AH-64.jpg

G19AH-64.jpg

G20AH-64.jpg

G21AH-64.jpg

G22AH-64.jpg

G23AH-64.jpg

G24AH-64.jpg

G25AH-64.jpg

G26AH-64.jpg

G27AH-64.jpg

Pozdrawiam

Napisano
Na samym końcu bezbarwny lakier troszkę popsuł mi owiewkę.

No i w ten sposób "spadłeś z pieca na łeb".

Poza tym fatalnym oszkleniem, reszta prezentuje się bardzo przyzwoicie.

Napisano

Witaj.

Model całkiem całkiem Trochę wygląda zabawkowo ale to raczej wina producenta szczególnie jeżeli chodzi o uproszczenie różnych detali np wirnika. Malowanie za to oryginalne, w końcu nie olive drab i za to plus. Szklarnia pomalowana równo, ogólnie model oceniam na 4 Robi miłe wrażenie dla oka

Pozdrawiam.

Napisano

No i palemka na osłonie wylotu dyszy silnika.

Napisano

Jeżeli malowałeś akrylami, owiewka jest do uratowania, oczyść ją małymi patyczkami do uszu za pomocą cleanluxu.

Model fajny, ale ja pozostawiłbym go w odcieniach matu. Reszta została juz powiedziana, pozdrawiam.

Przemek.