ksiadz Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Witam To mój pierwszy drugowojenniak po sporym czasie, model bardzo prosty w montażu przez co troszkę frajdy uciekło. Szpachla wymagana była w większych ilościach tylko podczas łączenia kadłuba ze skrzydłem troszkę do życzenia pozostawia spasowanie oszklenia. Model prawie prosto z pudła kilka własnoręcznych dodatków plus bomba z innego zestawu. Zapraszam do oglądania i komentowania: Pozdrawiam Cytuj
mac eyka Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Model całkiem fajny. Szkoda tylko, że nie dorobiłeś osłon komór podwozia i luf kmów nad silnikiem. Cytuj
dumapolski Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Ogólnie fajnie, Mac eyka już pisał o osłonach podwozia i kmach, ale mi się rzuciło w oczy brudzenie. Są okopcenia na skrzydłach, ale poza tym model jest całkowicie czysty. Jedyne. co mi przychodzi do głowy, to że dopiero co go dostarczyli, i nie latał, a tylko testowali kmy w skrzydłach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi