plastikk Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Mój debiut w dziale lotniczym z zaznaczeniem iż, bardziej ''pancerniak'' ze mnie niż ''lotnik''. Prosto z pudła Polikarpov I-16 - wiekowy Revell.Zaskoczyło mnie dobre spasowanie,jak i jakość kalkomanii[mimo pożółkłego filmu] Malowanie to czyste s/f - jednak napis ''Czapajew'' dobrze się komponuje w manierę WWS sławiących ''bohaterów'' Związku Radzieckiego. Malowanie - akryle,pędzel,ciut pasteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Jak na pancerniaka to całkiem ładny Ps. Pykną byś jakieś porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Wyglada na sympatycznego mikrusa, ale fotki przydaly by sie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Całkiem zgrabny i uroczy wyszedł ten Iszaczek, tym bardziej że to bardzo, ale to bardzo stary, model Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 No i fajny modelik powstał, gratuluję. Z rzeczy które widzę, a można by je poprawić to pocienienie "kołpaków" na kołach i przy okazji wklejenie żyłki od kołpaków do kadłuba imitującej linkę do mechanizmu chowania podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 I jakoś wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi