myeti Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Witam To mój pierwszy temat w tym dziale. Jako 'początkujący' proszę o opinie. Model waloryzowany i malowany według własnego uznania (pod patronatem Google). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Model waloryzowany i malowany według własnego uznania (pod patronatem Google). To nie jest dobra droga, przerost fiction nad science, jak zwykła mawiać mój nauczyciel historii w ogólniaku. Generalnie, model wygląda jak die cast, szpary na łączeniach, kalki połozone gdziebądź, ta siatka z boku zupełnie nie poprawia sytuacji. W sumie uwagi te same do wszystkich trzech modeli. Dobrze, że masz pomysł na składną kolekcję i trzymasz się tematyki. Jeśli chcesz robić coraz lepsze modele, to to forum powinno Ci w tym pomóc, jesli tylko będziesz słuchał rad innych, póki co nie ma co popadać w samozachwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Tak jak kolega Mikele przytoczył szpary, kalki itd. Ja się przyczepię do używania "Markera" na malowanie poszczególnych części modelu znajdziesz porady na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi