S.I.C.K Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam. Kolejny model wykonany przez mojego tatę. Model Trumpetera wzbogacony blaszką Eduarda, oznaczenia malowane za pomocą masek Mantexa. Zapraszam do oceny. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Fajny podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Brawo Tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Tak samo jak P 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Rewelacja !!! Piękny model w pięknej skali !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Klee pancerkę ale kotek z piekła zawsze mi się podobał, nie znam sie ale malunek obicia i okopcenia w rejonach km i wydechów pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi