RH Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Idąc dalej po linii samolotów lubiących wodę ,skleciłem tym razem Słynną poniekąd łódź latającą spod znaku "gwieździstego sztandaru" a mianowicie Cataline PBY-5 Model w nietypowej dla mnie osobiście skali 1:72 ,jak wiecie lubię większe gabaryty(ale tylko w modelach ) A ten sie napatoczył przypadkiem . Cytuj
fiedotow Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Piękna maszyna. Ale te nity rażą strasznie... Tak było w oryginale? Cytuj
RH Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 Piękna maszyna. Ale te nity rażą strasznie... Tak było w oryginale? Takie były ,niestety .Olałem to ,szkoda mi życia na poprawianie tego co" kitajce" spaprały Cytuj
Seb Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 ..a iglak usunięty w cień? skandal pewnie za zimno na balkonie Cytuj
mig Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Fajnie wyszła Catalina. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Halifax - Revell/Matchbox 1/72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi